Followers

22/04/2013

Anwar Ibrahim Selamat, Identiti Mirip Anwar Dalam Video Sex Bersama Palacur CIna Dikenal Pasti


Sehingga ke hari ini Anwar Ibrahim masih belum dapat jumpa atau belum tunjuk orang yang dikatakan mirip sama seperti Anwar dalam cerita 'bleu filem' di thailan bersama pelacur cina.

Anwar Ibrahim menipu penyokongny asendiri sewaktu ceramahnya di Kubang Semang semalam. Anwar gagal menunjukkan orang syang sama sepertinya. Sebenarnya Anwar cuba berbohong.

Ceramah Anwar di Kubang Semang
Dalam kes ini adalah bukan kes yang pertama kali, sejak mula tersebar video sek anwar bersama pelacur cina ini dalam tahun 2011, pengikut tegarnya terutama sekali Chegubard telah menjaja kononnya sudah mengenalpasti identiti lelaki mirip Anwar Ibrahim.

Anwar sengaja menimbulkan cerita orang seperti miripnya, kononnya untuk mencipta persepsi baru bahawa dia tidak terlibat dalam Video Sex itu.

Tetapi Anwar Ibrahim terlupa, bersumpah adalah jalan yang paling mudah untuk menyelesaikan kes video sex sendiri tak perlu bersusah payah untuk mencari manusia mirip macam dia.Kalau gambar di atas adalah lelaki dari siam, siapa pula manusia yang dibawah ini?

tangan kat mana tuuuu!

*Ingat PAKATAN PAS DAP PKR Bukan Pejuang Bangsa, Agama & Negara .
Pakatan Mereka Adalah Pakatan Kehancuran Negara!!!
Undi PAS = Menyokong Juala Kalimah ALLAH

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...