Followers

18/03/2013

Anwar hanya merancang tapi dia tidak berkuasaperkhh... mantap!
Satu persatu cerita pasa Anwar ni tersembur keluar. Masih panas lagi dikaitkan dengan gerakan pengganas di Lahad Datu, Sabah. Anwar pula membuat satu lagi kejutan yang amat luar tabie apa bila gambar-gambar aksi seks bersama pasangan sejenis pula dikeluarkan yang pada mulanya portal online PAS sendiri siarkan dan atas nasihat kuasa tangan ghaib gambar tesebut dipadamkan atas sebab yang tidak diketahui.

Negara sekali lagi gempar dengan penyebaran gambar aksi panas Anwar, tetapi kepada yang mengenali Anwar ianya bukan pekara yang pelik.

kebiasaan Anwar dengan raup wajah yang kekurangan chaya di raut wajahnya Anwar akan menepis dia bukan lelaki dalam gambar tersebut. Sebalinya ia akan berkata cuma hanya mirip sama seperti dia. Manakala akan menunding jari kepada UMNO kononnya UMNO yang mendedahkan perbuatan jijiknya itu. macam lah UMNO tak ada kerja lain nak mencari hobi Anwar yang luar tabie itu.

Seperti biasa gaya Anwar akan mengatakan dirinya dizalimi, difitnah dan kononya dia lah penyelamat kepada negara. rupanya dia hanya perosak negara.

Aku tak sabar dah nak melihat Anwar bersara dari politik seperti mana yang dia janjikan.
 
Dapat cium ketiak beb..No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...